Succesvolle Grote Clubactie voor AWC

Foto: Grote Clubactie

AWC heeft dit jaar bij de Grote Clubactie 4818 loten verkocht. Dat betekent er ruim 11.500 euro is opgehaald die de club kan besteden aan bijvoorbeeld meer verduurzaming van het clubhuis, activiteiten voor jeugdleden of nieuw trainingsmateriaal.

Het opgehaalde bedrag is ruim 30 procent meer dan vorig jaar toen 8750 euro werd bijgeschreven.

Lotenverkopers

Er deden dit jaar in Nederland 5710 verenigingen mee aan de Grote Clubactie; ruim 310.00 lotenverkopers gingen op pad en er werden 5.460.347 loten verkocht. De totale opbrengst is 16.381.041 euro. De Grote Clubactie loterij is al jaren de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur-, en hobbyverenigingen in Nederland. Van elk verkocht lot van 3 euro gaat 2,40 euro (80%) naar de clubkas. Dat is het hoogste uitkeringspercentage van alle fondsenwervende loterijen.

Nieuwjaarsparty

Tijdens de nieuwjaarsparty van AWC worden het beste team en de beste lotenverkoper gehuldigd. De nieuwjaarsbijeenkomst is op zaterdag 6 januari vanaf 16.00 uur in het clubhuis op sportpark De Wijchert. Voor de bezoekers is er een gratis kop erwtensoep en een broodje worst en 2 consumptiemunten. DJ Sjuul zorgt voor de muzikale omlijsting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen