Mozaiëk locatie benefietavond Radboud Oncologie Fonds

Foto: CIZO Communicatie/Organisatie Benefietavond Radboud Oncologiefonds

Na de succesvolle eerste Wijchense editie van de Benefietavond in 2022 voor het Radboud Oncologie Fonds, wordt in februari een tweede avond gehouden. Op dinsdag 6 februari is onder meer internist-oncoloog Sasja Mulder van het Radboudumc te gast.

De avond, die om 20.00 uur begint, is een initiatief van Kitty Trepels-van Mil. Zij is 12,5 jaar kankerpatiënt en gaat op een unieke wijze met haar ziekte om. Ze maakt theaterstukken, schrijft boeken en inspireert medische studenten in het menselijk omgaan met patiënten.

Ervaringsdeskundige

Trepels-van Mil organiseerde deze benefietavond al jaren in Nijmegen en zocht naar een nieuwe locatie hiervoor. Die werd gevonden in Wijchen. Omlijst door popkoor N’Core biedt deze avond een combinatie van amusement en inhoud.

Zo zijn verhalen te horen van de Wijchense ervaringsdeskundige Loesan Peters (Odensehuis) en spreken internist oncoloog Sasja Mulder van het Radboudumc en mammacare-verpleegkundige Daphne Redmeijer. Cabaretier Kees van Amstel zorgt voor relativerende humor en zanger/gitarist Ed Struijlaart voor de muziek.

Opbrengst

Van de opbrengst van alle verkochte tickets gaat een groot deel naar het Radboud Oncologie Fonds, dat zorgt dat het geld direct naar onderzoek naar kanker in het Radboudumc gaat.

Er zijn nog kaarten te koop via ’t Mozaïek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen