Hans Smeele vertrekt bij RepaircaféWijchen

Foto: Unsplash

Wijkcentrum OZO aan de Urnenveldweg in Wijchen is komende zaterdag weer de plek waar RepaircaféWijchen wordt gehouden. De reparatiedienst zal het voortaan wel moeten doen zonder Hans Smeele, vrijwilliger van het eerste uur.

Smeele houdt ermee op omdat hij en zijn vrouw verhuizen naar de regio Arnhem. Hij is vanaf de start van RepaircaféWijchen in oktober 2014 vrijwilliger geweest en was er nagenoeg elke keer bij.

Hans Smeele, vrijwilliger van het eerste uur. Foto: RepaircaféWijchen

Grote inzet

“Hij heeft in die meer dan 100 keer vele elektrische apparaten gerepareerd”, zegt Johan de Kievit, vrijwilligercoördinator.

“Hans heeft veel kennis van zaken en geeft niet snel op. Als het door tijdgebrek niet lukte om een apparaat op het repaircafé te repareren, nam hij het apparaat mee naar huis. Na reparatie leverde hij het bij eigenaar thuis af. Mede dankzij zijn grote inzet, en natuurlijk die van zijn collega’s, is het RepaircaféWijchen een succes geworden.”

Inbrengen

Het RepaircaféWijchen van zaterdag 3 februari begint om10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Tot 12.30 uur kunnen mensen hun te herstellen of te repareren spullen inbrengen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen