Jeroen van Schoonhoven volgend seizoen naar AWC

Jeroen van Schoonhoven (rechts)
Jeroen van Schoonhoven (rechts)
Foto: sv AWC

AWC heeft zich voor het seizoen 2024-2025 versterkt met Jeroen van Schoonhoven (30), die overkomt van voetbalclub UNA. De aanvaller speelt bij voorkeur als linksbuiten, maar kan ook als spits uit de voeten.

De speler is geen onbekende in de regionale voetbalwereld en brengt veel ervaring mee naar zijn nieuwe club. Van Schoonhoven speelde voor hij naar UNA kwam bij onder andere UDI ’19 en Blauw Geel ’38.

Prestatievoetbal

Bij zijn nieuwe club kijkt Van Schoonhoven uit naar het combineren van prestatievoetbal met plezier: “Ik heb in het verleden veel tegen AWC gespeeld en vanuit daar altijd leuk contact gehouden met wat spelers. Daarnaast past de club denk ik bij mij omdat het prestatievoetbal is, maar ook het plezier buiten de wedstrijden om even belangrijk is.”

Versterking

Freek Thoone, die komend seizoen Lodewijk de Kruijf opvolgt als trainer van de Wijchense club, is blij met de nieuwe aanwinst. “De naam van Jeroen werd vaker genoemd als mogelijke versterking. Dit geeft aan dat hij past in de groep als persoon en dat vinden we belangrijk bij AWC. Na het gesprek met Jeroen was ik zelf ook overtuigd dat hij naast zijn voetbalkwaliteiten ook als persoonlijkheid goed zal passen bij onze club.”

Met de fiets

Van Schoonhoven woont in Den Bosch. “Ik kom zelf uit Ravenstein, dus kan mijn vader mooi met de fiets komen”, zegt Van Schoonhoven vooruitkijkend naar het nieuwe voetbalseizoen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen