VACATURE | Pedagogisch medewerker voor BSO KC Westwijzer gezocht

Foto: De Eerste Stap

Kinderopvang De Eerste Stap is op zoek naar een pedagogisch medewerker voor BSO KC Westwijzer in Wijchen. De BSO voor kinderen van 4 tot 10 jaar vormt samen met de eigen peuteropvang en de basisschool in de Blauwe Hof Kindcentrum Westwijzer.

Bij Kindcentrum Westwijzer worden de kinderen in drie sfeervolle ruimtes ontvangen. Zij blijven in hun vertrouwde omgeving en hebben de mogelijkheid om buiten te spelen met de vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. De samenwerking met school is een natuurlijke zaak; denk hierbij aan het pedagogisch klimaat of het gezamenlijk organiseren van activiteiten.

Betrokken

Kinderopvang De Eerste Stap is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk waar open en transparante communicatie vooropstaat. Medewerkers van De Eerste Stap zijn flexibel en altijd betrokken bij het wel en wee van de organisatie. Dit geeft de mogelijkheid voorop te lopen in deze voortdurend veranderende branche.

Reageren

De volledige tekst van de vacature is hier te lezen. Belangstellenden kunnen het sollicitatieformulier op werkenbijdeeerstestap.nl gebruiken om te reageren.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen