De Eerste Stap breidt aantal locaties uit naar Lent

Directeur Annelies Janssen (r) van Kinderopvang De Eerste Stap ondertekent de overeenkomst met Tesse Nuijten (l) van Bij Ons.
Directeur Annelies Janssen (r) van Kinderopvang De Eerste Stap ondertekent de overeenkomst met Tesse Nuijten (l) van Bij Ons.
Foto: De Eerste Stap

Kinderopvang De Eerste Stap in Wijchen krijgt er per 1 juli 2 kinderopvanglocaties bij. Bij Ons en ‘Bij Ons op de bso’ in Lent (Nijmegen) sluiten zich dan aan. De Eerste Stap heeft al locaties in Wijchen, Grave, Ravenstein, Boxmeer en Nijmegen.

De eigenaar van Bij Ons, Tesse Nuijten, heeft na ruim 10 jaar besloten de locaties bij De Eerste Stap onder te brengen. Ze is sinds 1 september in dienst bij De Eerste Stap als teamleider pedagogiek & ontwikkeling. Daarnaast zal zij ook de nieuwe locaties blijven aansturen waardoor voor een soepele overgang kan worden gezorgd.

Drie takken

De Eerste Stap is begonnen in Wijchen en heeft in de afgelopen het aantal locaties flink uitgebreid. Er zijn 3 takken: kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang met in totaal rond de 40 locaties.

Kinderopvang De Eerste Stap is een maatschappelijke organisatie; een stichting met per gemeente een aparte besloten vennootschap. Als stichting wordt geen winstmaximalisatie nagestreefd. Aandelen van de bv’s zijn in bezit van Stichting Kinderopvang De Eerste Stap.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen