Wijchen wordt voor de derde keer MAF

Trommelen op de djembé tijdens een vorige editie van Wijchen MAF
Trommelen op de djembé tijdens een vorige editie van Wijchen MAF
Foto: Dick Vogelzang

Op de laatste zondag van juni wordt in het centrum van Wijchen weer Wijchen MAF gehouden. Het Music Art Fun-evenement van Beleef Wijchen speelt zich af tijdens de koopzondag op 30 juni.

Tijdens het culturele evenement (tussen 13.00 en 17.00 uur) gaan graffiti-artiesten aan de slag, zijn er verschillende dj’s aan het werk, kunnen bezoekers trommelen op een Afrikaanse djembé en kunnen zij kort kennismaken met het nieuwe theaterprogramma van theater ’t Mozaïek. Op diverse podia treden artiesten op.

Kinderen

Voor de kinderen zijn er ook genoeg activiteiten, zoals Kindertheater Bombarie, een glittertattoo zetten, een ballonnenkunstenaar, een karikaturist, Scouting St. Franciscus en een gratis workshop djembé. De meeste winkels zijn die dag van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Vrijwilligers

Wijchen MAF wordt voor de derde keer georganiseerd door Stichting Beleef Wijchen, een groep van tien mensen die zich vrijwillig inzetten voor een levendig Wijchen Centrum. Het evenement worden mogelijk gemaakt door onder meer sponsoring van ’t Mozaïek, Wijchen=, gemeente Wijchen, Yoast en het Cultuurfonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen