Bedankt-voorstelling voor Wijchense vrijwilligers

Foto: 2000 UNPLUGGED

Net als in voorgaande jaren willen ’t Mozaïek, MeerVoormekaar en de gemeente Wijchen alle vrijwilligers in de gemeente danken voor hun inzet. Dat gebeurt met het evenement Vrijwilligers Bedankt! op dinsdag 24 september.

In theater ’t Mozaïek aan de Campuslaan krijgen de vrijwilligers dan een programma met luister- en kijkvoorstellingen voorgeschoteld. Er is zowel een middag- als een avondprogramma.

Middagprogramma

Het middagprogramma begint om 14.45 uur en duurt tot 17.30 uur. Na de ontvangst worden de vrijwilligers getrakteerd op een gezellig programma in de theaterzaal.

Hits en meezingers

De viermans-formatie 2000 UNPLUGGED neemt de bezoekers mee naar de sferen van de MTV Unplugged Sessions en de Top2000. Er zijn veelal Engelstalige liedjes en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers. Onder meer zijn nummer te horen van Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Danny Vera tot U2 en van The Eagles tot Coldplay. Het middaggedeelte wordt met een borrel afgesloten in de Huiskamer van ’t Mozaïek.

Avondprogramma

Het avondprogramma begint om 19.00 en duurt tot 21.45 uur. Van 19.30 tot 20.45 uur is er weer een programma in de theaterzaal met 2000 UNPLUGGED en is de afsluiting weer met een borrel in de Huiskamer.

Aanmelden

Wie vrijwilliger is en erbij wil zijn, kan zich voor een gratis kaartje alleen aanmelden via de website van ’t Mozaïek. Een kaartje voor de middag of de avond kan vóór vrijdag 20 september worden aangevraagd; er geldt 1  kaartje per persoon.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen