De Hoog Hoveniers is Ondernemer van het Jaar

Ronnie de Hoog van De Hoog Hoveniers met de award
Ronnie de Hoog van De Hoog Hoveniers met de award
Foto: Pictures by Mir

De Hoog Hoveniers is Ondernemer van het Jaar geworden bij de Ondernemers Award Wijchen. De prijs in de categorie Aanstormend Talent ging naar Fysio4Fit. De awards werden uitgereikt tijdens een speciale avond bij evenementenbureau The Special Guest.

Meer dan 150 bezoekers waren donderdagavond aanwezig tijdens een feestelijke bijeenkomst waar zij welkom werden geheten door Huug Duin, muzikant en acteur en ondernemer.

Innovatieve aanpak

Het hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de awards. In de categorie Aanstormend Talent waren genomineerd Labelzz Living, Lifestyle & Gifts, Fysio4Fit en fotograaf Michiel Heijmans. Uiteindelijk ging de titel naar Fysio4Fit dat werd geprezen voor de innovatieve aanpak en sterke groei.

Alle prijswinnaars van de Ondernemers Award Wijchen. Foto: Pictures by Mir

Inspirerende visie

Voor Ondernemer van het Jaar waren voorgedragen Van Eldijk Passie voor Vers, Moldbrothers en De Hoog Hoveniers dat uiteindelijk won.

Het bedrijf uit Balgoij won de titel dankzij de volgens de jury uitzonderlijke bijdrage aan de lokale economie en inspirerende visie op het ondernemerschap.

Een ware beloning voor hun durf, visie en doorzettingsvermogen, aldus de jury. De jury van dit tweejaarlijkse evenement bestond dit jaar uit Lisette van Hout, Sander van Gelder, Tom Kokke en Wim van Schie.

Als verrassing kreeg Van Eldijk Passie voor Vers een duurzaamheidsprijs. Links mede-eigenaar Ruud Sommerdijk, rechts wethouder Martijn Derks. Foto: Pictures by Mir

Duurzaamheidsprijs

Als verrassing werd er dit jaar ook een duurzaamheidsprijs uitgereikt. Van Eldijk Passie voor Vers mocht deze award in ontvangst nemen. Duurzaamheid zit in, zo zegt de jury, in hun DNA verweven en het bedrijf is daarmee een toonaangevend voorbeeld voor de lokale economie.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met 

Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres:

[email protected].

Het nieuws van wijchen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like
 
dan ook onze Facebookpagina en deel berichten! Of krijg

gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen