De zomervakantie vieren in Museum Kasteel Wijchen

02 jul , 10:00 Nieuws
img 2820
Museum Kasteel Wijchen
In de zomervakantie is er van alles te doen en beleven in Museum Kasteel Wijchen. Bij de tentoonstelling Gekruid organiseert het museum een familie-activiteit. Men kan deelnemen aan rondleidingen of de spannende escaperoute ‘Het verloren verhaal van Gelderland’ spelen.
Op drie donderdagen in de zomervakantie organiseert het museum de familie-activiteit ‘Gekruid’. Een actieve middag met verhalen, spellen en knutselactiviteiten voor het hele gezin. Na afloop is er voor kinderen ranja met iets lekkers.

Speurtochten

Tijdens de openingstijden van het museum kunnen kinderen speurtochten doen. Met familie of vrienden kan de spannende escaperoute ‘Het verloren verhaal van Gelderland’ gespeeld worden of men kan op zondagen deelnemen aan de weekendrondleiding.

Tentoonstelling

In de tentoonstelling Gekruid vertelt Museum Kasteel Wijchen ‘pittige’ verhalen over planten. Verhalen over gebruik en misbruik van planten, exotische planten en planten door de eeuwen heen.

Dagelijks open

De activiteiten zijn toegankelijk met een geldig museumticket. Actuele informatie is te vinden op de website van het museum: www.museumwijchen.nl .
In de zomervakantie is het museum dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur, ook op maandagen. Woensdag 17 juli is het museum gesloten wegens de doorkomst van de Nijmeegse Vierdaagse.