Programma 'Feest in de Tent' in Kasteeltuin is bekend

21 jul , 14:45 Nieuws
firmament 2242340 1280 1
Tijdens de Wijchense kermis wordt in de borreltent in de Kasteeltuin weer een feestelijk programma aangeboden met bands, artiesten en dj’s. Onder de naam 'Feest in de Tent' organiseren de samenwerkende horecabedrijven Parels van Anna, Sterrebosch, Lieve Sophie en Thuis bij Fien dit jaar de borreltent tijdens de kermis die van vrijdag 13 tot en met dinsdag 17 september wordt gehouden.
De organisatie wil Wijchen tijdens de kermis verbinden. Marco Megens vertelt namens de organisatie: “We zijn trots op ons dorp en willen er samen een fantastisch feest van maken. Op zondag en maandag hebben we daarom een passe-partout, zodat je vanuit de borreltent ook even op en neer kunt naar Sterrebosch als daar bekenden van je zijn. Zo maken we er echt Wijchens feestje van. Zolang er voldoende ruimte is natuurlijk, want vol is vol.”

Programma

Op vrijdag zetten de Disco Daddies met hun zangeres en danseressen de boel op stelten. Dit dj-duo maakt er een feestje van met de beste deuntjes van de jaren 70 tot de hits van nu. Op zaterdag zet de MmoozZ showband de Kasteeltuin op zijn kop. Deze coverband geeft naar eigen zeggen geen optreden, maar een show.

Afsluiter

Zondagmiddag komt Gino Graus langs met Gino’s Muziek Carrousel, waarbij hij als zanger en dj de tent vermaakt. Maandag is traditioneel de Wijchense dag met de Wijchense dj’s Richie en Maxx . Op dinsdagavond sluit dj, rapper en youtuber Russo de kermis voor alle leeftijden af.

Voorverkoop

Megens: “Op dit moment hebben we een tijdelijke actie op de consumptiemunten. Koop je bij je kaartje vast je munten in de voorverkoop, dan krijg je van 10 munten er 1 gratis. 10 procent korting dus! Koop je kaartje op tijd en je bent zeker van een plek in de borreltent.”
De kaartverkoop is inmiddels gestart op www.wijchensekermis.nl .