Vrouw uit Wijchen mishandeld bij Vierdaagsefeesten

18 jul , 15:30 Nieuws
geweld politie
Een 25-jarige vrouw uit Wijchen is in de nacht van maandag op dinsdag in Nijmegen gewond geraakt nadat een jonge vrouw een glas in haar gezicht had geslagen. Het incident gebeurde rond middernacht in een tent op Kelfkensbos tijdens de Vierdaagsefeesten.
De Wijchense had verschillende snijwonden in haar gezicht en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een van de snijwonden zat bij haar oog. Volgens de politie heeft ze veel geluk gehad dat het glas niet in haar oog is gekomen. Ze heeft in het ziekenhuis 5 hechtingen in haar gezicht gekregen en 1 hechting in haar nek.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar deze mishandeling en roept de hulp in van getuigen en camerabeelden.
Volgens de politie is de verdachte 1,65 tot 1,70 meter lang, 17 of 18 jaar; ze droeg zwarte kleding en had veel make-up op.
Degene die het glas in het gezicht van het slachtoffer heeft geslagen was samen met een ander meisje. Die is crica 1,60 meter lang, rond de 16 jaar oud, heeft een voller postuur, lichte huidskleur, donkerblond lang haar met een slag erin en ze droeg een lichte spijkerbroek en een ingekort spijkerjasje.

Anoniem

Wie getuige is geweest of camerabeelden heeft waar de mishandeling of de verdachte op staat, kan contact opnemen met de politie. Dat kan via het tipformulier of te bellen naar 0900-8844. Wie liever anoniem blijft, kan bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of een melding doen op meldmisdaadanoniem.nl .