Workshop en lezing 'Autismevriendelijk Interieur'

29 jun 2023, 17:00 Nieuws
bibliotheek wijchen nieuw
Wegens groot succes wordt de workshop ‘Autismevriendelijk Interieur’ in combinatie met een lezing, opnieuw aangeboden. Op maandag 3 juli is Ester Selten te gast in de Bibliotheek Wijchen.
Ester Selten van Settle Down is gespecialiseerd in interieuradvies voor mensen met autisme en mensen met een verstandelijke beperking. Zij vertelt er maandag over en samen met de bezoekers wordt daarna een moodboard gemaakt.

Prikkelarm

Voor mensen met autisme of een verstandelijke beperking is het leven vaak een grotere uitdaging, vol met prikkels. Hierdoor ontstaan regelmatig problemen. Vaak wordt hierbij alleen gezocht naar oplossingen bij de persoon zelf, maar wordt er niet naar de omgeving gekeken.
is gespecialiseerd in interieuradvies voor mensen met autisme en mensen met een verstandelijke beperking. Een prikkelarm interieur zorgt voor basisrust, zegt Selten. Die is nodig om de wereld beter aan te kunnen.

Aanmelden

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor de bijeenkomst die duurt van 13.30 tot 15.30 uur; aanmelden kan hier .