Woezik Vrouwen 1 op weg naar Topklasse

In de strijd om een plek in de topklasse heeft Woezik Vrouwen 1 zondag goede zaken gedaan. De ploeg verdedigde een 1-0 voorsprong tegen DSE uit Etten-Leur. Het werd een overtuigende 6-0 overwinning.

Nadat de wedstrijd twintig minuten in evenwicht was kreeg de Woezikse formatie steeds meer ruimte en scoorde het een doelpunt waardoor er een ruststand van 0-1 op het bord stond. In de tweede helft werd de klus afgemaakt en werd de score maar liefst 0-6.

In de finale treffen de vrouwen rivaal Eldenia. Beide ploeg promoveerde de afgelopen seizoenen drie keer op rij en zijn dus geen onbekenden van elkaar. Waar Eldenia in het verleden vaak de drie punten pakte was het dit seizoen eindelijk raak voor de Woezik vrouwen. Eldenia werd in de competitie met 3-2 verslagen. Alles is dus mogelijk.

Op maandag 25 mei wordt de eerste wedstrijd gespeeld op Sportpark Woezik. Een week later gaan de Woezik vrouwen op bezoek bij Eldenia. Alle support is welkom om onze vrouwen aan te moedigen richting het hoogst haalbare amateurniveau.