ZSW/DPN 2 verliest met 3-1 van Morado CF

ZSW/DPN 2 heeft de tweede wedstrijd na de winterstop verloren. In Nijmegen werd de uitwedstrijd met 3-1 verloren van Morado CF. De ploeg uit Wijchen blijft op plek vier blijft staan.

De wedstrijd was de terugkeer van trainer Khalid Mansouri bij zijn oude club, die hij afgelopen zomer verliet. Het was dus geen prettige terugkomst voor de trainer van ZSW. De ruststand was 2-1 voor Morado CF, nadat Morado eerst met 1-0 scoorde en ZSW/DPN door Shayan Kowsari op gelijke hoogte kwam.

In de tweede helft waren er voor beide ploegen kansen, maar Maurice de Bruijn kreeg vlak voor het einde van de tweede helft de kans op de gelijkmaker. Hij schoot de bal in een 1-op-1 situatie recht op de keeper van de thuisploeg. Uiteindelijk maakte Morado CF in de laatste minuut nog de 3-1.

De volgende wedstrijd van ZSW/DPN 2 is een thuiswedstrijd tegen ASVD op vrijdag 29 januari. Dit vindt plaats in Sportcentrum Arcus.DPN