Goede prestaties teams De Leleaart op Fantastic Gymnastic in Ahoy Rotterdam

Foto: Leleaart

25 en 26 juni was het zover, het NK acrogym in Ahoy Rotterdam. De Leleaart had zich met maar liefst zes teams geplaatst voor dit grootse evenement. En dat is echt een hele bijzondere prestatie voor deze Wijchense vereniging.

Op zaterdagochtend mocht team Pleun, Manon en Do het spits afbijten. Zij lieten twee hele mooie oefeningen zien en eindigden daarmee op een super knappe 7de plaats.
Op zaterdagmiddag mochten team Yvonne en Roos en team Helen, Sarah en Eveline laten zien wat ze wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. Beide teams hebben twee prachtige oefeningen laten zien en eindigden daarmee op een 10de en 11de plaats.

Op zondagochtend was het de beurt aan team Nikita en Esmee en team Femke en Eimi. Het was heel erg vroeg en heel erg spannend maar ook zij hebben zich van hun beste kant laten zien en hebben super mooie oefeningen gedraaid. Nikita en Esmee zijn tweede geworden en namen de zilveren plak mee naar huis. Femke en Eimi behaalden de 4de plek. Team Manouk, Eva en Faye waren de hekkensluiters van de dag. Zij hebben zich ook van hun beste kant laten zien en prachtige oefeningen neergezet met als resultaat ook een mooie 4de plek. Leleaart Acrogym Rotterdam

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen