Nieuwe shirtsponsors voor hockeyheren MHC Wijchen

Foto: MHC Wijchen

Op de shirts van MHC Heren 1 pronken vanaf het nieuwe seizoen de namen van Change & Process Consultancy en RD-Exact. Het zijn de consultancy bedrijven van respectievelijk Sjoerd Peters en Edvin van Haarst. Op 2 juli werden in het clubhuis van MHC Wijchen de contracten voor de duur van drie jaar getekend.

Het zijn niet zomaar twee namen. Beide heren spelen al vanaf de jongste jeugd op de Wijchense hockeyclub en zijn nog steeds actief. Niet allen als speler maar nu dus ook als shirtsponsor.

Zowel Sjoerd als Edvin dragen de club een warm hart toe. “Vroeger werd voor ons van alles geregeld op de club en nu dragen we zelf ons steentje bij”, vertelt de enthousiaste Sjoerd in het clubhuis. Ook Edvin is trots dat zijn naam het komende seizoen op de shirts staat gedrukt. ’We lopen al jaren op deze club. Het geeft een goed gevoel om iets terug te doen’, aldus Edvin.

Mixed Hockeyclub Wijchen draait niet alleen op contributie inkomsten. Sponsoren zijn ook nodig voor onderhoud, materialen, activiteiten en natuurlijk shirts. Het bestuur is zeer tevreden met het sponsorcontract. ‘Sponsorcontracten tekenen is altijd fijn maar een contract tekenen met mensen die al 30 jaar bij de club betrokken zijn is fantastisch. Op alle shirts van de club pronken nu de namen van verschillende sponsoren’ , aldus penningmeester Corné Schipper.

Met de sponsorinkomsten worden o.a. activiteiten ontwikkeld voor leden en het clubhuis met alles daaromheen onderhouden.

Kijk voor meer informatie van de nieuwe sponsoren op de websites van Change & Process Consultancy en RD-Exact.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen