Inloop en demonstraties bij schietvereniging S.V. Strijdlust ‘87

Foto: wijchen.nieuws.nl

Van donderdag 22 september t/m zaterdag 24 september worden er door schietvereniging S.V. Strijdlust ‘87 diverse activiteiten georganiseerd. Ervaren instructeurs geven uitleg over de schietsport, wat er bij komt kijken, met welke wapens er geschoten wordt en natuurlijk hoe hiermee veilig om te gaan. U kunt op deze avonden ook vrijblijvend binnen lopen voor informatie en om een indruk te krijgen van de vereniging.

Lees ook “Schietvereniging Strijdlust’87 gecertificeerd

Inloop en demonstraties van diverse disciplines worden gegeven op:
– Donderdag 22 september 19.00 – 21.30
– Vrijdag 23 september 19.00 – 21.30
– Zaterdag 24 september 10.00 – 16.00

De KNSA promotiewagen zal er ook staan tijdens de sportweek. In deze wagen kunt u, onder begeleiding van instructeurs, ervaren hoe het is om volgens de richtlijnen te schieten. Dit is geschikt en leuk voor iedereen. KNSA Promotiewagen

Sport voor iedereen
Op de professionele geautomatiseerde 25 meter baan is het mogelijk om met zowel lucht als met scherp te schieten. Sportschieten is een sport voor perfectionisten en kan op alle niveaus beoefend worden van recreatief tot topsport, jong en oud. Al wordt vaak voor het schieten met vuurwapens gewacht tot de volwassen leeftijd bereikt is. Kortom, een sport voor iedereen.
Om goede resultaten te behalen bij het schieten, moet je beschikken over een goede conditie, lichaamsbeheersing en concentratievermogen. Daarnaast zit de uitdaging in het feit dat deze eigenschappen keer op keer aangewend moeten worden om telkens weer een perfect schot af te geven. Wedstrijdseries bestaan vaak uit enkele tientallen schoten.

U bent van harte welkom om van donderdag 22 september t/m zaterdag 24 september een kijkje te komen nemen in de accommodatie aan de Suikerbergseweg 2 in Wijchen (op het sportpark van sc Woezik) Schietvereniging Wijchen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen