Doelpuntloos gelijkspel bij SC Woezik – De Bataven

De ploeg van Ton Kosterman heeft zondagmiddag op eigen terrein puntverlies geleden tegen laagvlieger De Bataven. Na negentig minuten stond dezelfde stand op het bord, als toen de wedstrijd om half drie begon: 0-0. Door dit gelijkspel verloor Woezik een plekje op de ranglijst en is het in de hoofdklasse A naar de vierde plek gezakt.

Bram Kooijmans kreeg de eerste mogelijkheid van de wedstrijd, maar de doelman van De Bataven stond zijn mannetje. Na een misverstand in de verdediging van de uitploeg was er nog een kans op de 1-0, maar ook die benutte het Wijchense team niet. De Bataven had ook kansen op de eerste goal. Er vielen echter geen doelpunten in de eerste helft, waardoor beide ploegen de kleedkamer opzochten met een 0-0 stand. sc-woezik-091016-07

Kooijmans had in de tweede helft opnieuw een kans om SC Woezik aan de voorsprong te helpen. Dit keer vloog een schot van de buitenspeler net over het doel. Zowel de thuis- als de uitploeg had nog mogelijkheden om er met de winst vandoor te gaan, maar de brilstand werd uiteindelijk ook de eindstand: 0-0.

De volgende wedstrijd van SC Woezik is een uitwedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer op zondag 16 oktober.