Kickboksers Hoes Gym Europees YFL kampioen

Foto: Hoes Gym

Zondag waren er kickbokskampioenschappen in Almere. De kickboksers van de Wijchense kickboksvereniging deden ook mee. En met succes!!!

Jane Felten mocht als eerste de ring in. Ze had een lange tijd geen wedstrijd gedraaid en miste wedstrijdritme. Ondanks dat deed ze het erg goed en verloor ze nipt op punten.

Vervolgens mocht Sem de Goeij. Sem woog 41kg en deed mee met de poule van -44 kg. Sem zat helaas niet helemaal in zijn spel en verloor op punten.

Daarna mocht Kayleigh van den Brink vechten. Door goed te luisteren naar de tips van de coaches, ze drukte dat meisje goed naar achteren en vocht de hele tijd mooi naar voren, wist ze te winnen. Kayleigh is Youth Fighting League kampioen -46 kg.

Jayden Hendrikse vocht zijn eerste partij, zat niet goed in zijn spel maar maakte wel meer punten waardoor hij heeft gewonnen. Vervolgens kwam hij in de finale en heeft hij alles recht getrokken en liet zijn kwaliteiten zien. Hij heeft gewonnen in de klasse -44 kg en is Youth Fighting League kampioen geworden. Hoes Gym Wijchen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen