Alverna oefent tegen profs NEC

Foto: Alverna

Donderdag 13 juli aanvang 19:00 uur spelen de profs van NEC op het Bospad in Alverna tegen de plaatselijke 1e klasser een oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

NEC komt met de complete selectie waaronder nieuwelingen Anass Achahbar (23), Kevin Jansen (25), Guus Joppen (27) en veel spelers die vorig jaar nog met NEC in de eredivisie speelden. De technische staf van NEC krijgt vorm met Adrie Boogers en Patrick Pothuizen als assistent trainer-coach, terwijl Wilfried Brookhuis keeperstrainer zal blijven. NEC zal aantreden in de nieuwe pandashirts van hoofdsponsor Marcel Boekhoorn.

Alverna staat komend seizoen onder leiding van Jeffrey Kooistra die nog bij NEC speelde en Judith Thijssen, vorig seizoen trainster van de Achilles”29 dames. Alverna heeft versterking van Derick de Bruin (Bennekom) Souffiane Dada (Rood Wit), Bas Broekman (Germania), Kay Tassenaar (Victoria Gogh) en Gijs Oteman (Treffers). Samen met buurman AWC zal in de 1e klasse C tegen de zuidelijke clubs worden gespeeld voor een hernieuwde plaats in de hoofdklasse.

De wedstrijd Alverna-NEC staat onder leiding van de heer Paul Coppens uit Nijmegen.

Alverna verzoekt toeschouwers i.v.m. de te verwachten drukte zo veel mogelijk op de fiets te komen. De entree voor deze wedstrijd is € 8,- (ook leden en sponsors), jeugd onder 12 jaar € 4,- en 65 plus € 5,- 

Reacties