sc Woezik eindigt als derde op minitoernooi in Gemert

Tijdens het toernooi in Gemert is Woezik als derde geëindigd na verlies tegen derde divisionist Dongen en een gelijkspel tegen hoofdklasser RKHVV.

Tegen Dongen speelde Woezik vrijdag een goede eerste helft met enkele goede kansen. Helaas werd het vlak voor rust toch 0-2 uit kopbal bij een corner en een onterechte penalty.  Na rust was het voornamelijk tegenhouden. Onverwacht echter toch de 1-2. Echter vlak voor tijd weer twee tegentreffers en dus 1-4.

In de andere wedstrijd won Gemert ruim van RKHVV met 7-2. Op zondag volgde een matige wedstrijd tegen RKHVV, waar sc Woezik vlak voor tijd nog met 3-2 voor stond, maar toch weer kort voor het einde de 3-3 moesten incasseren. Als de 3-3 niet was gevallen, waren ze op doelsaldo tweede geweest en nu dus derde.
Gemert-Dongen werd 5-1.