Woezik zaterdag 1 verliest van Nijmegen

Zaterdag 30 september stond de uitwedstrijd tegen Nijmegen op het programma en Woezik zaterdag 1 kon aantreden met een nagenoeg complete selectie.

Het weer was slecht maar toch waren er weer enkele trouwe supporters afgereisd naar Nijmegen om Woezik te steunen. Erg verwend werden ze niet want Woezik kwam al na 15 minuten op achterstand doordat een verdedigingsfout een speler van Nijmegen in stelling bracht en Melvin Fleuren kansloos liet. Hierna moest trainer Sjaak Hendriks moest al snel wisselen omdat Niels Oliemeulen last van zijn knie kreeg, Robin Kersten was zijn vervanger. In de 1e  helft was het Kevin Kersten die tot 2x toe de kans kreeg om de stand gelijk te trekken maar het lukte hem niet om de keeper van Nijmegen te verschalken.

In de 2e helft kwamen Sander van Doornik voor Bryan Schippers en Sam Rossen voor Freek van Dreumel in het veld maar ook zij konden het tij voor Woezik niet keren. Het was van beide kanten matig, zeg maar net zoals het weer vandaag, weinig kansen en slecht voetbal, Nijmegen scoorde nog 1 keer en bracht hiermee de 2-0 eindstand op het scorebord.

Volgende week de wedstrijd tegen BVC uit Beek op het eigen sportpark van de Suikerberg