Woezik raakt door verlies tegen Nuenen verder achterop

Door het 1-3 verlies tegen concurrent Nuenen staat Woezik nog steviger op de laatste plaats. Het degradatiespook komt steeds dichterbij.

Woezik begon, met “debutant” Julian Willems in de basis, goed aan de wedstrijd en kreeg via Jos Peltzer de kans om de score te openen. En ook dit keer zat het niet mee. In de 7e minuut wist Nuenen Woezikkeeper Nick van Dijk, vervanger van de geblesseerde Nicholas Skverer, met een kopbal te passeren en kwam zo op een 0-1 voorsprong. En nog geen minuut later stond ook de 0-2 al op het scorebord en zag het er erg slecht uit. Gelukkig wist keeper Van Dijk erger te voorkomen en bleef Woezik in de wedstrijd. Het kwam iets beter in de wedstrijd en Jos Peltzer kreeg, na een mooie actie, de kans op de aansluitingstreffer. De keeper van Nuenen wist echter met een mooie redding dit te voorkomen. Michael Jansen wist net voor rust de aansluitingstreffer wel te scoren, 1-2.

Na rust moest Woezik uit een ander vaatje tappen om de punten in Wijchen te houden. Maar dat lukte niet en Nuenen nam het initiatief weer over, al creëerde het geen grote kansen. Woezik kreeg wel een paar kansjes maar een bal op de lat en eentje net over resulteerde niet in een goal. In blessuretijd wist Nuenen de 1-3 te scoren en liet het Woezik met lege handen achter.

Carnavalszondag is Woezik vrij. Zondag 18 februari speelt men in en tegen SV Meersen. Hopelijk doet een weekje rust de spelers en staf goed.