SC Woezik zaterdag wint op koude zaterdag met 3-2 van EMM Randwijk

Foto:

Kunstgras heeft met het weer van vandaag zo zijn voordelen want SC Woezik – EMM Randwijk was een van de weinige wedstrijden die door gingen vandaag  in de 4e klasse Zaterdag competitie. SC Woezik won nipt maar verdiend met 3-2.

De trainersstaf van Woezik had een nagenoeg complete selectie ter beschikking en startte de wedstrijd tegen EMM Randwijk offensief. Een vrije trap van Daymen Schippers kwam voor de voeten van Fabian Flier die dit buitenkansje wel kon waarderen en de 1-0 binnen schoot. Daarna waren het achtereenvolgens Niels Oliemeulen, Kevin Kersten en Daan van Schijndel die allemaal kans kregen op een doelpunt maar het bleef slechts 1-0. Bij een blessure van Niels Oliemeulen was het even schrikken voor Woezik maar de enige speler, met korte mouwen, kon gelukkig verder spelen.

Waar EMM Randwijk het moest hebben van snelle uitvallen en lange ballen vooral over links was het Woezik die bleef combineren en het was Daan van Schijndel die Wessel Verkooijen de niet te missen kans gaf om de 2-0 binnen te schieten. Toch werd EMM Randwijk gevaarlijker maar Melvin Fleuren was tot 2 keer toe een sta in de weg. Fabian Flier kreeg de uitgelezen mogelijkheid om de 3-0 maar het was EMM Randwijk dat scoorde via een snelle uitval over links en de bal binnen schoot 2-1. 

Na rust kwam Martijn Tersmette in het veld voor Kevin Kersten en besloot Daymen Schippers de keeper van EMM Randwijk maar eens te testen met een vlammend afstandsschot en scoorde de 3-1. Na een corner van EMM Randwijk krijgt niemand van Woezik de bal onder controle en verdween de bal simpel in het doel, 3-2.

Woezik kreeg nog voldoende kansen om de score uit te bouwen maar geen van allen lukte het om de bal in het doel te schieten. Oscar Knoop en Tom van Perlo kwamen Fabian Flier en Jesper Hendriks vervangen en EMM Randwijk kreeg nog enkele kansen op de gelijkmaker waarbij Woezik goed wegkomt. Daymen Schipper kreeg de kans om de wedstrijd definitief te beslissen maar zijn bal ging rakelings naast. EMM Randwijk drong nog wel aan en ging 1 op 1 spelen maar echt in moeilijkheden kwam Woezik niet meer.

Overall een verdiende 3-2 overwinning van Woezik die door de 3 punten een goed gevoel over kan houden van deze wedstrijd na eerder 2 nederlagen te hebben geleden.
Volgende week de wedstrijd SC Woezik – Dodewaard.

Opstelling Woezik:
Melvin Fleuren, Boy Theunissen, Niels Oliemeulen, Sam Rossen, Robin Kersten, Daan van Schijndel, Daymen Schippers, Jesper Hendriks, Kevin Kersten, Fabian Flier, Wessel Verkooijen.

Wisselspelers Woezik: Remco van Burk, Tom van Perlo, Oscar Knoop, Sander van Doornik, Martijn Tersmette. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen