AWC KAMPIOEN !!!!!

Vorige week thuis ging het nog mis, maar zondagmiddag heeft AWC dan de titel toch binnen. Rood Wit werd met 1-2 verslagen. Volgend jaar speelt AWC in de Hoofdklasse.

Nadat de groene dampen waren opgetrokken van de massaal meegereisde supporters was AWC de eerste 10 minuten de bovenliggende partij met 2 grote mogelijkheden, maar door dubieuze beslissingen van de scheidsrechter bleef het 0-0. Daarna werd Rood Wit sterker en dat resulteerde in de 1-0 door Angelo Kenze. Tot de rust was Rood Wit de bovenliggende partij.

Na de rust, met Youri Hubers voor Dennis Straten, pakte AWC het anders aan en kon Safa Kizir de gelijkmaker binnen schieten na een individuele actie en met hulp van het hobbelige strafschopgebied. Niet lang daarna maakte Freek Thoone aan alle onzekerheid een einde door een wonderschoon doelpunt via lat en binnenkant paal. Rood Wit probeerde daarna nog wel een gelijkspel eruit te slepen, maar AWC gaf geen kansen meer weg en behaalde op eigen kracht het kampioenschap van de 1e klasse Zuid 1.