Trivos talenten door naar halve finale Nationale Open Jeugd Kampioenschappen

Foto: Trivos

Afgelopen zaterdag 5 januari is weer eens gebleken dat Trivos barst van het jeugdige talent. De Trivos A en C meisjesteams hebben zich gekwalificeerd voor de halve finale op 23 februari 2019 door beiden op de 1e plaats in de poule te eindigen.

De Nationale Open Jeugd Kampioenschappen is het belangrijkste landelijke jeugdtoernooi dat de Nevobo organiseert. Verenigingen nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld. Er kunnen daarom ook jeugdspelers meedoen die al uitkomen in seniorencompetities en/of de landelijke divisies. Aan de best ‘overall’ presterende vereniging wordt de Jaap van Kasteel trofee uitgereikt.

De voorrondes werden dicht bij huis gespeeld in de VoCASA hal te Nijmegen. De coaches Ferry-Jan Weerdestein (meisjes A) en Ramon Groenen (meisjes C) waren na afloop uiterst content met deze prachtige prestatie:
“We gaan er alles aan doen om voor het eerst in de Trivos historie de finale te bereiken en misschien zelfs te winnen. Deze meiden zijn zo sterk. Wij zijn trots.” De uiteindelijke finale zal op 30 maart 2019 zijn.
Trivos-dameshalve-finale-Nationale-Open-Jeugd-Kampioenschappen.

Reacties

article
86417
Trivos talenten door naar halve finale Nationale Open Jeugd Kampioenschappen
Afgelopen zaterdag 5 januari is weer eens gebleken dat Trivos barst van het jeugdige talent. De
https://wijchen.nieuws.nl/sport/20190107/trivos-talenten-door-naar-halve-finale-nationale-open-jeugd-kampioenschappen/
2019-01-07T11:07:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2019/01/07095113/Trivos-dameshalve-finale-Nationale-Open-Jeugd-Kampioenschappen.jpg
Trivos Wijchen, Trivosdames, Trivosdames Wijchen, wijchen
Sport