Sarn Brinkert winnaar 20e editie dart toernooi “Niftrik open”

Foto: Niftrik open

Op zondag 20 januari 2019 vond voor de 20e keer de “Niftrik open” plaats. Een dart toernooi, ooit bedoeld als winter activiteit voor de spelers van V.V. Niftrik, dat is uitgegroeid tot een regionaal dartevenement. Vanuit de hele regio komt men naar Niftrik om te darten!

Het toernooi begint met een poule fase om daarna over te gaan in een ‘knock out’ toernooi. De bestedartres strijden om de titel “winnaar Niftrik open” , het andere toernooi is het
“verliezers toernooi”. “Eigenlijk is dit niet een goede benaming. In Niftrik zijn er geen verliezers!, aldus organisator Marko Hofmans.

In de verliezersronde won uiteindelijk Brian van der Kamp van Bert Engelen. Beiden komen al jaren trouw naar Niftrik om te gooien.

De finale ging tussen Marco Disveld, zoon van oud winnaar Tonny, en Sarn Brinkert. Sarn Brinkert beschikte over meer ervaring en won uiteindelijk de finale en dus het toernooi.
Sarn is de 15e winnaar in twintig edities. Daarmee aangegeven, dat het een toernooi is waar iedereen kans heeft om te winnen
Open darttoernooi Niftrik
Open darttoernooi Niftrik
Opne darttoernooi Niftrik

Niftrik open

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen