SC Woezik begint 2019 met nederlaag

SC Woezik is niet goed uit de winterstop begonnen. Men sloot het 2018 slecht af en hoopte op een wederopstanding in 2019. Tegen Best Vooruit lukte het niet en werd het een kansloze 3-0 nederlaag.

Woezik begon zwak aan de wedstrijd en werd in alle linies afgetroefd op felheid. De achterhoede trad te slap op en in de voorhoede creëerden ze wel kansen maar was het allemaal “net niet”. Bij rust stond Woezik al op een 2-0 achterstand, mede door onoplettendheid.

Ook in de tweede helft lukte het Woezik niet om de aansluitingstreffer te scoren. Best Vooruit wist daarentegen nog wel een keer het net te vinden.
Woezik ging met een 3-0 nederlaag huiswaarts.

Voor trainer Muller is het zaak om Woezik weer aan het voetballen te krijgen. Een overwinning in de eerstvolgende wedstrijd zal het zelfvertrouwen doen toenemen en dan kan men hierna de positieve draad weer oppakken.