Uitstapje voor voetbalclub Niftrik in Manchester

Foto: Voetbalclub Niftrik

In het weekend van 12 en 13 januari was een gedeelte van voetbalclub Niftrik op bezoek in Manchester om daar een wedstrijd te bezoeken van Manchester City. Een perfecte manier van team/club building! De FA had echter roet in het eten gegooid om dit duel te verzetten naar de maandagavond. Er moest gezocht worden naar alternatieven. En die waren er genoeg.

Zo kon er wel een rondleiding worden gevolgd door het stadion van ‘City’.
Direct na deze rondleiding werd de wedstrijd bezocht van Oldham Athletic tegen Forest Green Rovers. Een duel uit league two ( laagste prof divisie in Engeland). Geen hoogstaand voetbal, wel een typisch Engelse sfeer in een lekker ouderwets stadion
Voetbalclub Niftrik
Op zondag ging de reis naar Liverpool, naar Goodison Park, thuisbasis van Everton. Zij speelden tegen Bournemouth. Ook hier ´fish and chips´, hamburgers en werd er op het fanplein een lekker biertje gedronken. Daarvoor even naar de fanshop voor een Everton sjaaltje.
Het weer was ook echt “Engels”. Grauw en bewolkt, en met af en toe een stevige bui regen. Everton won dit Premiership duel met 2-0.

Op de maandag ochtend, de terugreis, werd er al weer gesproken over het volgende uitstapje naar Manchester.
Voetbalclub Niftrik
Voetbalclub Niftrik
Voetbalclub Niftrik

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen