AWC lijdt forse nederlaag in Haren tegen Be Quick 1887

Na de winst vorige week tegen Alcides reisde AWC vol zelfvertrouwen naar het Groningse Haren. Of het nu de verre busreis was of dat te tegenstander gewoon te sterk was, blijft nog in het midden. Feit is wel dat AWC met een 5-0 nederlaag naar huis werd gestuurd.

Na een redelijke start van AWC kwam het al na 5 minuten op achterstand door de eerste echte aanval van Be Quick 1887 uit Haren. Doelpuntenmaker Geertjan Liewes. Daarna kwam AWC totaal niet meer in de wedstrijd tegen het goed spelende jonge elftal (gemiddelde leeftijd van 20 jaar) van Be Quick 1887. Elke aanval was direct gevaarlijk. In de rust keek AWC al tegen een 4-0 achterstand aan door doelpunten van Djarni Leidelmeijer, Daniƫl Teune en Twan Nieboer.

AWC begon na de rust gretiger aan de wedstrijd maar kon geen vuist meer maken tegen het goed controleert spelende thuisteam. Djarni Leidelmeijer maakte uit een strafschop ook nog de 5-0. Beide ploegen kregen vervolgens nog wel kansen, onder andere bij een scherpe Be Quick counter werd helaas de vrijstaande Rico Cordes over het hoofd gezien en later leek AWC te scoren maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd.
Een terechte maar zeer forse 5-0 nederlaag voor AWC.

Volgende week mag AWC thuis aantreden tegen de nummer 2 SDO.