Eindelijk weer een overwinning voor sc Woezik

De oefenwinst afgelopen dinsdagavond tegen plaatsgenoot AWC heeft de spelers van sc Woezik goed gedaan. Thuis tegen Brabantia werd een 3-2 overwinning behaald en konden er eindelijk weer drie punten bijgeschreven worden.

Woezik begon sterk aan de wedstrijd. Meteen na de aftrap was er een vloeiende combinatie. Gijs Diebels wist deze, na een mooie bal van Patrick Heesakkers, af te ronden en Woezik meteen op een 1-0 voorsprong te zetten. Brabantia liet liet het er niet bij zitten en zocht ook de aanval. Dit resulteerde in de 17e minuut tot de 1-1.
In de 40e minuut wist Joep v.d. Vondervoort uit een hoekschop de 2-1 te scoren. Dit was ook de ruststand.

Ook in de tweede helft begon Woezik weer goed. In de 60e minuut kreeg men een strafschop. De keeper van Brabantia stopte in eerste instantie de bal van Gijs Diebels, maar deze wist in de rebound alsnog te scoren, 3-1. Woezik leek eenvoudig de winst binnen te halen, echter kwam Brabantia 5 minuten voor tijd terug tot 3-2. Woezik wist de voorsprong vast te houden en de belangrijk drie punten binnen te halen.

Zondag 17  februari speelt sc Woezik de derby tegen Alverna. Woezik staat met 14 gespeelde wedstrijden en 19 punten op de 5e plaats en Alverna met 16 punten uit 12 wedstrijden op de 8e plaats. De wedstrijd wordt gepeeld op Alverna en begint om 14.30 uur.

Foto’s door Theo Teuwsen. Bekijk HIER nog meer foto’s.