Koploper SDO te sterk voor AWC

In eigen huis heeft AWC verloren van SDO uit Bussum. Na 45 minuten stond het nog 0-0, maar SDO maakte in de tweede helft het verschil. SDO is nu koploper en AWC staat op de achtste plaats.

AWC speelde een goede eerste helft, maar wist niet tot scoren te komen. Maar ook SDO kreeg een paar grote kansen. Het bleef tot de rust 0-0.

Na de thee was het SDO dat een voorsprong wist te nemen. Een verre voorzet kwam bij Joost Heerschop terecht, die de bal in de verre hoek binnen wist te werken. Theo Visser besliste de eindstand op 0-2, door een afgelegde bal voor het doel binnen te tikken. Invaller Jorn Reuvers zag in de slotfase nog een schot gekeerd worden, waardoor AWC niet terug in de wedstrijd wist te komen.
Trainer Camiel Jager vond het een onnodige nederlaag en was van mening dat er op sommige momenten wat slimmer gespeeld moest worden. Maar Jager gaf aan dat de jonge leeftijd van de spelersgroep hier inherent aan is.
Volgende week speelt AWC in en tegen Hollandia uit Hoorn.

Opstelling AWC: Jarik Veltmaat; Rico Timmermans (’76 Jorn Reuvers), Nicky van de Groes, Idar Kramer, Job van de Groes; Youri Hubers, Boy Visser, Joost Loeffen; Freek Thoone (’45 Daan Pauwels), Laurens Loenen, Freek Thoone