AWC verliest van Hollandia

Op bezoek bij Hollandia heeft AWC met 3-1 verloren. Gedurende de wedstrijd lukte het de mannen van coach Camiel Jager niet om genoeg kansen te creëren voor één of meer punten.

Het eerste wapenfeit was wel voor AWC. Na drie minuten zag Boy Visser doelman Nick van Santen voor zijn doel staan maar zijn schot spatte op de lat uiteen. Hollandia-speler Mike Soepboer schoot hierna voor het doel van AWC over. Jarik Veltmaat redde uitstekend op een omhaal maar net voor de rust zag hij toch de bal in het doel komen. Een breedtepass van AWC werd onderschept en na een steekpass scoorde Genairo Promes de 1-0.

Ook in de tweede helft lukte het AWC niet kansen te creëren. Direct na het begin van de tweede helft was het Kevin Giele die de voorsprong van de thuisploeg verdubbelde. Een kwartier voor tijd leek AWC wat op te leven toen Freek Thoone de bal na een mooie solo via de binnenkant van de paal in het doel werkte. Dit positieve gevoel duurde echter niet lang want Sven Deen volleyde de bal achter Veltmaat. AWC probeerde daarna nog wat te forceren maar helaas leverde het niets meer op.

Opstelling: Jarik Veltmaat; Rico Timmermans (’74 Jaap Jansen), Idar Kramer, Sven Jansen, Job van de Groes; Youri Hubers, Boy Visser, Joost Loeffen (’59 Daan Pauwels); Freek Thoone, Laurens Loenen (’63 Safa Kizir), Fren Stevens