AWC verliest thuis ook kansloos van DEM

Foto: wijchen.nieuws.nl

In de thuiswedstrijd tegen DEM uit Beverwijk heeft AWC met 0-4 verloren. Al bij rust zag het er niet goed uit voor AWC, dat met tien man verder moest. Uiteindelijk wist spits Anthony van Dongen vier keer te scoren voor DEM.

In de beginfase gingen de ploegen gelijk op, maar het was uiteindelijk Van Dongen die de score wist te openen. Hierop moest AWC met tien man verder; Rico Timmermans kreeg twee gele kaarten van Youri Pieters, ondanks dat de initiële overtreding niet door hem begaan werd. Voor rust wisten de mannen van coach Camiel Jager de tegenstander nog wel tegen te houden.

DEM bleek na de rust scherper uit de startblokken te komen. AWC moest al snel twee keer wisselen en Van Dongen maakte twee doelpunten snel achter elkaar. Het was diezelfde spits die uiteindelijk ook voor de 0-4 tekende. Het lukte AWC niet om met tien man tegen DEM op te boksen.

Opstelling: Jarik Veltmaat; Rico Timmermans, Sven Jansen, Idar Kramer, Job van de Groes (’56 Daan de Bruijn); Joost Loeffen, Youri Hubers, Jaap Jansen; Freek Thoone (’56 Jorn Reuvers), Safa Kizir, Boy Visser

Zondag 17 maart speelt AWC (23 punten) een uitwedstrijd tegen Silvolde (22 punten). AWC begon sterk aan de competitie, maar wanneer het ook verliest tegen Silvolde krijgt het waarschijnlijk nog een moeilijk en spannend slot van de competitie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen