Hockeydames MHC Wijchen starten met nederlaag

Foto: Irma Tijssen

Als de nummer twee starten aan de tweede seizoenshelft betekent dat tegenstanders met een andere instelling de wedstrijd beginnen. En dat resulteerde voor de hockeydames van MHC Wijchen in een nederlaag.

Zondag was het tegenstander Soest die dit vanaf het begin direct lieten merken door met veel inzet en passie naar Wijchen te komen. De Wijchense dames konden daar zeker in de eerste 10 minuten van de wedstrijd weinig tegen in brengen. De uitploeg veroverde een aantal strafcorners en kansen maar kwamen niet tot scoren door een goed keepende Sophie van Rijssen. Nadat de Wijchense ploeg iets meer in de wedstrijd kwam, wist de ploeg Soest toch te scoren uit een strafcorner 0-1.

Het wedstrijdbeeld werd gelijkwaardiger, alleen de Wijchense ploeg speelde veelal slordig. Toch ontstonden er mogelijkheden en kansen op de gelijkmaker maar helaas leverden deze geen doelpunt op. Hierdoor eindigde de wedstrijd op 0-1 en was er vooral teleurstelling bij de Wijchense dames. Volgende week staat de zware uitwedstrijd tegen Boxmeer op het programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen