SC Woezik wint ruim bij ’t Zand

Na het vertrek van Stefan Muller nam assistent-trainer Wim van der Horst de taken over. In de eerste wedstrijd in en tegen ’t Zand leek er al meteen sprake van een schokeffect. Woezik won met 1-4.

De harde wind veroorzaakte nogal wat problemen en goed voetbal bleek daardoor nauwelijks mogelijk. Het werd een komische wedstrijd. Vele ballen vlogen uit en zelfs een uittrap van Woezik-doelman Nicholas Skverer waaide terug over de achterlijn met als resultaat een hoekschop voor ’t Zand.

In de eerste helft ging Woezik met een 0-1 voorsprong rusten door een doelpunt van Jesse Vreman.

In de tweede helft wist Woezik de voorsprong verder uit te bouwen naar 0-3 door twee goals van uitblinker Stijn Rambach. In ingevallen Bram van Summeren zijn stiftje eindigde hierna nog een keer op de lat.
’t Zand kwam via een strafschop nog terug tot 1-3, maar van Summeren maakte, na een geweldige assist van Bas Elemans, de 1-4 waardoor de wedstrijd definitief beslist was.

Zondag 17 maart speelt sc Woezik thuis de derby tegen koploper Juliana. De wedstrijd beging om 14.30 uur.