SC Woezik behaalt verdiend gelijkspel tegen koploper Juliana’31

SC Woezik moest het zondag opnemen tegen koploper (en aanstaand kampioen?) Juliana’31 uit Malden. Na een 0-2 ruststand wist Woezik toch nog een verdienstelijk en verdiend 2-2 gelijkspel te behalen.

Woezik had in de eerste helft de pech dat zowel Bas Elemans als Bram van Summeren geblesseerd het veld moesten verlaten. Het stond na 35 minuten ook al met 0-2 achter door goals van Thijs Hendriks en Hoogakker. Jesse Vreman wist in de 40e minuut, na een mooie voorzet van Stijn Rambach, de aansluitingstreffer te scoren.

Woezik startte de tweede helft fel en wist Juliana terug te dringen, maar tot grote kansen leidde dat (nog) niet. In de 83e minuut kreeg Woezik een strafschop die Gijs Diebels wist te benutten, 2-2.

Al met al een verdiend gelijkspel spel voor SC Woezik.

Zondag 24 maart speelt sc Woezik een thuiswedstrijd tegen Best Vooruit. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto’s door Theo Teuwsen. Bekijk HIER nog meer foto’s.