Moeizaam gelijkspel hockeydames MHC Wijchen

Op papier een redelijk eenvoudige wedstrijd. De nummer 2 tegen de nummer 11! Het werd echter een moeizaam gelijkspel voor de hockeydames van MHC Wijchen.

De Wijchense dames startten slap aan de wedstrijd, dit in combinatie met het achterover leunend Westerduiven maakte het lastig. In de 19e minuut wist Westerduiven een counter te benutten en zette de 0-1 op het scorebord. 8 minuten later wist de tegenstander uit Duiven een strafcorner te veroveren uit een counter en wist deze met een mooie variant te benutten 0-2. Wijchen probeerde nog wat terug te doen voor rust met een schot op de paal.

Na rust kwam er een heel ander Wijchen uit de kleedkamer met veel passie en inzet om de wedstrijd naar de hand te zetten. Het duurt tot de 55e minuut dat Sanne van As wist te scoren na een rebound uit een strafcorner 1-2. In de 60e minuut werd een goede en mooie aanval afgerond door Anne Jansen 2-2. Wijchen hield de druk erop maar wist helaas niet meer tot scoren te komen.