Drie nieuwe spelers voor Alverna

Foto: vv Alverna

Afgelopen woensdag 10 april hebben drie nieuwe spelers getekend voor volgend seizoen bij vv Alverna. Johnny Dopson (een oude bekende), Bart Schiks en Lorenzo Rieken komen Alverna versterken.

De eerste is Johnny Dopson, die na drie jaar weggeweest te zijn, toch weer terug wilde komen. Hij wil zelfs het liefst aanvallend spelen, dus daar gaat hij dan ook voor in het team van Zoran en Engin Dag, waar Johnny zelf nog mee heeft gespeeld.

De tweede is Bart Schiks, die afgelopen jaar nog voor de waarschijnlijke kampioen in de eerste klasse (Juliana) speelde. Bart is al eens eerder gevraagd om naar Alverna te komen, maar destijds ging hij juist naar Juliana. Bart is een echte centrumspits en heeft voor Juliana zelfs nog in het eerste van Achilles ‘29 (tweede divisie) gespeeld en in zijn jeugd voor Beuningse Boys en NEC.

Dit geldt zeker ook voor de derde nieuwkomer, Lorenzo Rieken, die zijn jeugd bij Beuningen heeft gespeeld en na BVC en Juliana nu toch ook voor Alverna heeft gekozen. Lorenzo komt voor good old Sven van Gelder, die Alverna na 8 seizoenen gaat verlaten.

Voor zowel Jari van Ginkel als Dennis Arts zijn beide heren zeer goede bekenden. Zij hebben allen een verleden bij Beuningse Boys.

Op de foto’s zetten de spelers hun handtekening.