Tafeltennisheren ONI winnen nipt van Amsterdam

Foto:

De ONI heren kregen in de voorlaatste wedstrijd bezoek uit Amsterdam en kregen US op bezoek. Deze wedstrijd was voor de mannen uit Wijchen zeer belangrijk want met een overwinning was behoud in de derde divisie zo goed als zeker.

Het begin was het een gelijk opgaande strijd maar na de gewonnen dubbel partij werd er uitgebouwd tot een 4-2 voorsprong. Hierna werd weer netjes beurtelings een partij gewonnen en kwam er een 6-4 overwinning uit de bus en is handhaving nu zo goed als zeker. Martijn Laurensen won al zijn wedstrijden en Bob Koch won er twee. Helaas kon invaller Arjen van Os geen overwinning boeken.

Bij de jeugd ging het zaterdag zeer goed Door een prima 6-4 overwinning op Hercules uit Terborg en de resultaten van de andere clubs uit de kampioenspoule zijn ze met nog één wedstrijd te spelen onbereikbaar geworden voor de concurrentie en zijn als debutant meteen kampioen geworden en gaan in september in de landelijke klasse spelen. Job Zalmé won al zijn wedstrijden, Matthijs Loozen won tweemaal en Sander Dam éénmaal en heeft ONI na jaren weer een jeugdteam wat landelijk speelt.

Reacties

article
89746
Tafeltennisheren ONI winnen nipt van Amsterdam
De ONI heren kregen in de voorlaatste wedstrijd bezoek uit Amsterdam en kregen US op
https://wijchen.nieuws.nl/sport/20190414/tafeltennisheren-oni-winnen-nipt-van-amsterdam/
2019-04-14T21:59:37+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2019/02/04102523/Tafeltennis-ONI-Wijchen.jpg
ONI Wijchen, Tafeltennis Wijchen, wijchen
Sport