sc Woezik bijna zeker van handhaving

Woezik is bijna zeker van handhaving in de eerste klasse na een nipte 0-1 overwinning op Rhode. Invaller Vincent Buijssen scoorde in de 88e minuut de winnende treffer.

Woezik had nog maar 6 punten voorsprong op op de nacompetitieplaatsen. Winst tegen Rhode was daardoor noodzakelijk.
Woezik begon sterk aan de wedstrijd zonder echte grote kansen te creeren. Rhode kon er echter weinig tegenover stellen. Een 0-0 ruststand was het logische gevolg.

In de tweede helft kreeg Rhode via Serge Voss een grote kans. Hij had echter niet op Renzo Hendriks gerekend die met een bloktackle een zeker lijkend doelpunt voorkwam.
In de 88e minuut wist Woezik dan toch te scoren. Vincent Buijssen rondde een lage voorzet van Karim Dairaa bekwaam af.

Woezik staat met 28 punten op de achtste plaats. De marge naar de nacompetitieplaats is acht punten.

Zaterdag 20 april speelt Woezik een uitwedstrijd tegen HVCH.