Geslaagde kick off Walking Football bij sc Woezik

Op woensdagmiddag 17 april is SC Woezik gestart met walking football: Woezik Old Stars. Met behulp van de NEC Old Stars vond die middag de Kick Off plaats. Daarvoor hadden zich vanuit Wijchen al een aantal mensen aangemeld om mee te doen.

Het spel wordt gespeeld zonder keeper en het is verboden om hard te lopen. Slidings en tackles zijn taboe, net als in de rug duwen en andere vormen van lichamelijk contact.

Er waren meerdere toeschouwers uit de beoogde doelgroep die een kijkje kwamen nemen om evt. een volgende keer aan te sluiten. Het is namelijk de bedoeling om vanaf nu iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur samen een balletje te trappen. En daarna nog even samen onder het genot van een drankje na te praten. 

Tot de zomer is deelname kosteloos en kan iedereen gewoon aansluiten. In het nieuwe voetbalseizoen verwachten we dat de deelnemers lid worden van de club, tegen een gereduceerde contributie overigens.

Is je interesse gewekt, kom dan gerust eens kijken of, beter nog, kom het gewoon proberen! Nadere informatie via [email protected] of [email protected] en het nummer 06 13964005. Foto’s door Theo Teuwsen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen