Niftrik haalt de nacompetitie

Afgelopen zondag speelde V.V. Niftrik tegen AAC/Olympia. Inzet was een plaats in de na-competitie voor Niftrik. Het kampioenschap was een tweetal weken verloren gegaan tijdens de 1-0 nederlaag uit in Heumen.

Er stond spanning op. Bij winst was het spelen voor promotie veilig en is de wedstrijd volgende week uit bij Unitas´28 niet meer van belang.

Niftrik begon nerveus en de AAC/Olympia had het betere van het spel. Het was echter Niftrik dat in de persoon van Marc Moors uit een omschakelmoment de 1-0 kon aantekenen.
Dit was ook de ruststand.

Na de rust een zelfde beeld. AAC/Olympia had het betere van het spel, Niftrik moest op de counter gokken.
AAC/Olympia kreeg nog een strafschop, maar die eindigde tegen de onderkant lat, zodat na 90 minuten de drie punten in Niftrik bleven. De discotheek van DJ Gijs kon beginnen en er kan vooruit gekeken worden naar 2 juni, als Niftrik op kan gaan voor promotie.