Taekyon Alverna succesvol op Taekwon-do toernooi Open Noord West Veluwe

Foto:

Elburg in Gelderland was afgelopen zaterdag 18 mei 2019 gastheer van het Taekwon-do toernooi Open Noord West Veluwe. Meer dan 200 deelnemers uit heel Nederland streden om de winst. Op het programma stonden zowel tuls (patronen) als sparren. Voor Taekyon Alverna werd het een succesvolle dag.

De deelnemers, coaches en scheidsrechters van Taekyon Alverna moesten vroeg uit de veren voor, wat later bleek, een succesvolle dag.

Bij de dames was Shirley Tissen bij het onderdeel Tuls ongenaakbaar in haar klasse en won overtuigend. Shirley was trots op haar verdiende 1e plek. Een topprestatie.

Julie Grotens verloor haar finale nipt met 3-2 en pakte in haar klasse de 2e plaats bij de Tuls. Een prachtig resultaat.

Lotte Rosmalen vond haar eerste toernooi best wel spannend. Vol trots nam ze haar beker voor de 3e plek in ontvangst. Een mooie prestatie.

Bij de heren moest Daan Oor in de categorie senioren bij het Sparren veel strijd leveren. Het gevecht om de 3e en de 4e plek sloot hij heel knap met winst af. Een schitterend resultaat.

Luuk Smeeman hield op de terugreis in iedere hand een beker vast. Bij Tuls wist hij in zijn klasse de 3eplaats te veroveren. Bij het sparren verloor hij bij de junioren nipt de finale en werd 2e. Twee prachtige prestaties.

De uitslag (verschillende categorieën):
Dames:
Shirley Thissen: 1e plaats Tuls
Julie Grotens: 2e plaats Tuls
Lotte Rosmalen: 3e plaats Tuls
Heren:
Luuk Smeeman: 2e plaats Sparren en 3e plaats Tuls
Daan Oor: 3e plaats Sparren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen