Badmintonners Smashing behalen zwaar bevochten puntje

Foto: Smashing

De badmintonners van Smashing moetsen het in de eerste wedstrijd van de competitie opnemen tegen Dropshot. Eén puntje werd er gehaald en dat was een meevaller. Hieronder het verslag door Jacky Reijbroek.

Vandaag was het dan zo ver. De competitie van de eredivisie gaat beginnen en zoals velen van jullie weten is dat elk jaar weer met een kick-off waar alle teams bijeen komen en in één hal spelen. Van te voren wisten we al dat het een erg lange dag zou gaan worden. Één baan en acht wedstrijden die gespeeld moesten worden.

Wij mochten het opnemen tegen Dropshot. Een team dat vorig jaar gepromoveerd is vanuit de eerste divisie, maar een erg sterk team heeft weten neer te zetten. Hier waren we op voorbereid en gingen de wedstrijd dan ook in met als doel punten sprokkelen en goede wedstrijden neer te zetten.

Naar onze mening goed gelukt. We hadden een 0-8 stand verwacht, maar gingen naar huis met een 1-7 score. Voor velen van jullie misschien niet heel veel punten, maar een tegenstander als Dropshot met spelers als Dicky Palyama (!) en wat internationals die waarvan er ook eentje bijzit die Europees kampioene is mochten we niet klagen met een stand als deze.

De wedstrijden waren op papier pittig, maar wee hebben gestreden zoals jullie ons kennen. Vechtend en strijden voor elk punt met erg mooie rally’s hier en daar. Het enige punt voor ons dat was de gemengddubbel partij van Reijbroek/Maes. Zij wisten deze partij naar alle verwachtingen in naar zich toe te trekken en de eer van Smashing hoog te houden.

Volgende week (zaterdag 14 september¬) spelen we thuis in de Smashing hal om 19:00 uur. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om massaal naar onze wedstrijd toe te komen en te genieten van top badminton. Tot dan!

Reacties

article
108446
Badmintonners Smashing behalen zwaar bevochten puntje
De badmintonners van Smashing moetsen het in de eerste wedstrijd van de competitie opnemen tegen
https://wijchen.nieuws.nl/sport/20190909/badmintonners-smashing-behalen-zwaar-bevochten-puntje/
2019-09-09T07:45:15+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2019/09/08205323/Smashing-2019.jpg
Sport