Tafeltennissers ONI startten competitie met wisselend succes

Foto:

Afgelopen zaterdag startten de beide ONI tafeltennisteams uit de landelijke competitie. En met wisselend succes. Het eerste herenteam verloor van Heemstede en het eerste jeugdteam won van Huizen.

Het eerste herenteam moest naar Heemstede om daar het spits af te bijten tegen de plaatselijke HBC en ze moesten flink aan de bak maar waren helaas niet opgewassen tegen de sterke Heemstedenaren. Alleen Bob Koch en Martijn Laurensen konden slechts éénmaal winnen en beide van de Gilder. Lennart van Vooren verloor driemaal. Het dubbel werd nog een Wijchense overwinning zodat de heren met een 7-3 nederlaag terug gingen naar Wijchen.

Het eerste jeugdteam, dat debuteert in de landelijke c klasse, was vorige week reeds begonnen en ontdekten dat landelijk spelen iets anders is dan de hoofdklasse en verloren met 8-2 van Kampenion uit Kampen. Afgelopen zaterdag liepen de zaken veel beter en werd in Huizen met 6-4 gewonnen in een zeer spannende wedstrijd met maar liefst 5 wedstrijden in vijf games die alle vijf door de Wijchenaren werden gewonnen. Sander van Dam en Matthijs Loozen wonnen beiden 2 maal en Job Zalmé éénmaal.. Ook het dubbel werd in een zeer spannende wedstrijd gewonnen door de Wijchenaren En hebben zij hun eerste overwinning in de landelijke klasse te pakken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen