Woezik wint eerste competitieduel van Nemelaer

Zondag 22 september speelde sc Woezik thuis tegen Nemelaer uit Haaren. Het was een goede start van de competitie, Woezik won met 3-1.

Woezik kwam met enig geluk op voorsprong. Een hoekschop van Woezik werd door een Nemelaer verdediger doorgekopt en Teun Scholten kon in de 16e minuut heel eenvoudig de 1-0 binnen tikken. Nemelaer had een sterke fase tot de rust en wist te scoren,  Giel v.d. Ven kwam na een mooie combinatie vrij voor de doelman en scoorde in de 39ste minuut beheerst de 1-1. Zowel Nemelaer als Woezik kregen voor rust nog een paar grote kansen, maar wisten niet te scoren.

Woezik kwam na rust weer uit een dood spel moment aan de leiding. Een vrije trap in de 70e minuut vanaf 20 meter wordt door Bjorn Arts knap binnen geschoten, 2-1. Nemelaer moet met 10 verder als invaller Teun Verlouw met een 2e gele kaart van het veld moet. Thijs v.d. Velden weet hierna een lange rush te belonen met een doelpunt en brengt de eindstand na 79 minuten op 3-1.

Een goed start van sc Woezik. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Eindhoven AV. De wedstrijd begint om 14.30 uur.