Woezik blijft koploper na winst op Rhode

SC Woezik is ook na vier wedstrijden nog steeds ongeslagen en koploper in de eerste klasse C. Tegen Rhode werd een geflatteerde 5-3 overwinning behaald.

Woezik kwam al vroeg in de wedstrijd op 1-0 door een goal van Bas Elemans. Rhode kwam via Mark van der Zanden na ruim een half uur gelijk . Woezik wist voor de rust nog op een 2-1 voorsprong te komen. Een mooie aanval werd afgerond door Metin Alkir.

In de tweede helft zette Rhode aan en via Geert Oerlemans en Simon van de Wetering kwam Rhode op een 2-3 voorsprong. Woezik was aanvallend sterk en kwam terug tot 3-3 via een benutte strafschop van Gijs Diebels. In de extra tijd pakte het ook nog de winst. Eerst vanuit een vrije trap via Metim Alkir en even later kwam uit een counter de 5-3 door Jesper Rikken op het scorebord.

Zondag 20 oktober speelt sc Woezik een uitwedstrijd tegen ’t Zand. De wedstrijd begint om 14.30 uur.