Goed weekend voor tafeltennissers ONI Wijchen

Foto:

Dit weekend werden er prima resultaten behaald door de landelijk spelende teams van ONI. De heren wonnen ruim van Docos en de jeugd speelde verdienstelijk gelijk tegen Kampenion.

De heren togen naar Leiden om aan te treden tegen Docos. In de eerste helft van de competitie werd er thuis met 7-3 gewonnen. En in Leiden werd het opnieuw 7-3 voor de Wijchenaren. Maar de overwinning was zwaar bevochten want de Leidenaren boden geduchte weerstand. Bob Koch trok bij al zijn partijen aan het langste eind en bleef ongeslagen. Martijn Laurensen wist tweemaal te winnen en invaller Arjen van Os wist prima éénmaal te zegevieren. Ook het dubbel werd een Wijchense zege. Door deze zege en het verrassende verlies van koploper HBC zijn de ONI mannen hen tot op vier punten genaderd.

Het jeugdteam moest naar Kampen om daar te spelen tegen Kampenion en dat het geen gemakkelijke middag zou worden, stond van tevoren wel vast. De thuiswedstrijd werd met maat liefst 8-2 verloren. Maar de ONI jongens herpakten zich uitstekend en dwongen mede titelkandidaat een gelijkspel af met zeer goed spel. Job Zalmé was voor iedere tegenstander te sterk en won al zijn wedstrijden. Matthijs Loozen won tweemaal maar toen was de koek op want ondanks zijn goede spel kon Sander Dam geen overwinning boeken. Ook in het dubbel waren de Kampenaren te sterk. Maar dit gelijke spel is een prima resultaat en blijven ze als debutant een goede middenmoter.

Reacties